Wel/geen lid bij EFC volgend jaar

Betreft: Voorbereiding nieuwe seizoen

Aan de ouders en de junioren/pupillen

Aanmelden nieuw seizoen
Graag willen wij geïnformeerd worden over jullie plannen voor het komende seizoen. Wij verzoeken jullie onderstaand antwoordformulier volledig in te vullen en digitaal ondertekend te verzenden en zodoende in te leveren bij de jeugd commissie van EFC. We kiezen er dit jaar weer voor om de info op deze manier te verzamelen. Zo dragen we bij aan een beter milieu! Let op, het formulier is pas op een goede manier ontvangen als u ook een bevestigingsmail ontvangen heeft. 

Help mee bij EFC!
We hebben op allerlei vlakken hulp nodig. Help mee in de club van uw kind(eren) en geef dit aan op bijgaand antwoordformulier. Wij nemen dan contact met u op.  Voor alle vrijwilligerstaken kijk op onze website of klik Help mee bij EFC.

Inleveren
Dit formulier altijd invullen! Doe dit uiterlijk 30 april 2021!

Bedankt voor uw medewerking,


Namens de jeugdcommissie van v.v. E.F.C.


Jens Brekelmans
Jeugd Voorzitter v.v. E.F.C.

Wel/geen lid bij EFC volgend jaar

blijft geldig tot vrijdag, 30 april 2021.om 23:55

Let op! Vul als volgt in (met hoofdletters) JO10-1 (Jeugd Onder 10-1). Betreft het een gemengd team graag de hoofdletter G toevoegen JO10-1G

Ondergetekende verzoekt rekening te houden met onderstaande: (wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar we kunnen niet aan alle wensen tegemoet komen)

Ondergetekende verzoekt rekening te houden met onderstaande: (Het is geen garantie dat dit lukt, wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden).

Hoeven we nergens rekening mee te houden? Vul dan in nvt.

Graag controleren wij of EFC uw juiste gegevens heeft. Deze gegevens zullen gecontroleerd en verwerkt worden in de EFC database en omwille van de privacy niet extern verspreid worden.

Vul uw complete naam in die bij deze geldig is als uw digitale handtekening voor bevestiging van bovenstaande informatie.* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!