Afmelden als lid

Natuurlijk vinden wij het fijner als je lid blijft van onze vereniging. Maar als je toch besluit om je lidmaatschap op te zeggen treft je hieronder de procudure aan:

Afmelden als lid

Afmelding van leden dient altijd schriftelijk te gebeuren. Dit kan via www.efceersel.nl via club → contact → Kies afdeling die van toepassing is : Ledenadministratie jeugd of Ledenadministratie senioren . ( of druk hier om naar de contactpagina te gaan).  Je kunt ook een mail sturen naar : ledenadministratie.jeugd@efceersel.nl of ledenadministratie.senioren@efceersel.nl

Een andere wijze van afmelden wordt niet in behandeling genomen. Elk lid die het lidmaatschap van EFC op wil zeggen is zelf verantwoordelijk dat dit bij de juiste personen binnen onze vereniging terecht komt. Het mededelen aan trainer, leider of hoofdleider wordt niet gezien als een officiële afmelding. Dit geldt ook voor eventuele aanpassingen aan je lidmaatschap.

Bij tussentijdse afmelding als lid vindt er geen restitutie plaats op betaalde contributie. Indien na 15 juni wordt afgemeld wordt de eerste helft van de contributie toch in rekening gebracht. Dit omdat wij als verenging afdrachten aan de KNVB verschuldigd zijn voor het gehele jaar.

Indien er in het lopende seizoen voor de tweede seizoenshelft wordt afgemeld dient de afmelding uiterlijk vóór 1 december binnen te zijn. Na 1 december is men voor de 2de helft van het seizoen gewoon contributie verschuldigd.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!