78'
88'

2e klasse F

19 mei 2019 14:30

EFC heeft in de laatste thuiswedstrijd thuis tegen Gestel flink uitgehaald. Het werd maar liefst 14-0 en Gestel gaat nu voor het derde jaar op rij degraderen.

EFC leidde bij de rust al met 9-0 door doelpunten van Jeroen Hakkens (2x), Joni Hooijen, Max van Limpt (2x), Rob Verstappen, Jan van Heukelom, Dennis van Sambeeck en Anwar Jansen. Gestel kwam maar 2 keer over de middellijn.

In de 2e helft werd de wedstrijd na vijf minuten stil gelegd vanwege onweer. Na een kleine 10 minuten werd de wedstrijd hervat en scoorde EFC nog 5 keer. Jeroen Hakkens, Damian van Gestel (2x), Jan van Heukelom en Anwar Janssen lieten een eindstand zien van 14-0 die zelfs te groot was voor het elektroniche scorebord van EFC en die voor het 1e elftal van EFC ongekend is.

Door deze monsterzege heeft EFC nog de nodige mogelijkheden om (weer) nacompetitie te gaa spelen. In de laatste uitwedstrijd uit tegen Beerse Boys zal een winst tegen Beerse Boys waarschijnlijk nodig zijn. Verder is EFC afhankelijk van het resultaat van Wilhelmina ’08 die uit gaat spelen tegen Someren.