EFC verliest uitwedstrijd tegen Moerse Boys met 2-1.

Mannen zondag, 1, 1e klasse C

6 april 2014 14:30

Scheidsrechter

Gerven, P.F.H. van

EFC heeft in een slechte wedstrijd uit tegen Moerse Boys met 2-1 verloren. Hierdoor blijft EFC op 30 punten staan en zal men de komende week nog ‘vol aan de bak’ moeten.

De 1e helft was van beide kanten slecht te noemen. De thuisclub was iets sterker maar kreeg toch niet veel echt goede kansen. EFC had alleen via Bas Beljaars een kleine mogelijkheid. Vijf minuten na rust kwam Moerse Boys al op 1-0. Een corner werd door Marvin de Beer binnen gewerkt nadat er niet goed werd ingrepen in de achterhoede van EFC. Tien minuten later was het Sjoerd Broos die 2-0 liet aantekenen en de thuisclub zat op rozen. Bij EFC werd Joel Pratt ingebracht die net als de vorige wedstrijd weer wist te scoren: 2-1.      EFC probeerde het verder nog wel maar wist geen echte vuist meer te maken.

Helaas was dit weer een slechte wedstrijd voor EFC en aanstaande zondag in de thuis-wedstrijd tegen Geldrop moet toch duidelijk weer een betere partij gespeeld worden wil men de punten in Eersel houden.