Mannen zondag, 1, 1e klasse C

2 februari 2014 14:30

Scheidsrechter

Horst, Y.

EFC heeft na een goede reeks uit tegen Vlissingen een flinke nederlaag opgelopen. Vlissingen, een van de grote titelkandidaten, won ruimschoots van EFC die met een 4-0 nederlaag weer huiswaarts moesten gaan.

De wedstrijd begon een half uur later. EFC had onderweg pech met de bus en arriveerde wat later. Daarna werd door de scheidsrechter eerst het hoofdveld afgekeurd waarna moest worden uitgeweken naar het kunstgrasveld. Op dit veld bleek echter een van de doelen schuin te staan waarna werd overgestapt naar het tweede kunstgrasveld. EFC speelde vanaf het begin een zwakke partij. Na ruim 15 minuten was het Josmiar Pattinama die Vlissingen op een 1-0 voorsprong bracht en twee minuten later was het al 2-0 via Etienne Mallie na een goede aanval. EFC stelde hier niet veel tegenover en had via Bas Beljaars een kans.

EFC wilde na de rust de aansluitingstreffer forceren maar al snel werd door El Hattach de score op 3-0 gebracht. Via Hoessein Bouzambou kwam Vlissingen zelfs op 4-0 waarmee EFC niets meer had in te brengen en een stevige nederlaag moest incasseren op deze zondag.

Een zeer teleurstellende nederlaag voor EFC en hopelijk kan men over 2 weken in de thuiswedstrijd tegen Oss toch weer de broodnodige punten behalen. Dit zal ook hard nodig zijn want het verschil tussen de nummer 4 en nummer 12 in deze klasse bedraagt maar 6 punten dus veel teams staan heel dicht bij elkaar.