Dag van de scheidsrechter

Dag van de scheidsrechter bij v.v. E.F.C. in samenwerking met NKS-voetbal

Omdat onze vereniging zonder scheidsrechters geen vereniging is, we ontzettend trots op onze scheidsrechters zijn en we jullie willen bedanken voor je inzet, nodigen we jullie van harte uit om samen de dag van de scheidsrechter te komen vieren bij v.v. E.F.C.

In het begin van het seizoen (begin oktober) heeft de week van de scheidsrechter plaatsgevonden. Wij als EFC hebben daar op een leuke manier aandacht aan geschonken middels een bericht op de website/socials en hebben wij namens het bestuur een kleinigheidje aangeboden aan onze vrijwilligers met de fluit. In het verlengde daarvan zijn wij als jeugd commissie al enkele weken bezig met het organiseren van de ‘Dag van de scheidsrechter’. Deze dag staan onze scheidsrechters nogmaals centraal en willen we graag een leuke avond aanbieden namens de NKS en EFC. Beide verenigingen hebben de handen ineen geslagen en een leuke avond weten te organiseren. 

Het verschil met de ‘Week van de scheidsrechter’ is dat nu ook de leden hieraan deel kunnen/mogen nemen. De avond ziet er als volgt uit:
Thema: 
Dag van de scheidsrechter
Datum: 
Woensdag 29 januari 2020
Tijd:
19.30 - 21.30 uur
Programma: 
19.30 - 19.40 uur  Opening door Arno Leermakers (NKS)
19.40 - 20.00 uur COVS KNVB scheidsrechter Stijn van Zuilichem 
De weg van jeugdscheidsrechter naar top amateur scheidsrechter
20.00 - 21.30 uur Lezing / Quiz van (inter)nationaal top scheidsrechter Jeroen Manschot
21.30 uur Sluiting door jeugdvoorzitter Jens Brekelmans

Inschrijfformulier dag van de scheidsrechter

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!