Voetbalschool Eersel

Welkom bij Voetbalschool Eersel

Wil jij jezelf technisch en tactisch verder ontwikkelen als voetballer? Voetbal jij in de JO8, JO9, JO10, JO11, JO12 of JO13 bij jouw voetbalclub en zie jij jezelf al schitteren op het veld? Wil jij nóg beter worden dan je al bent? Kom dan naar Voetbalschool Eersel en maak van jezelf een nóg completere voetballer!

Voetbalschool Eersel is een initiatief van v.v. E.F.C., wat geleidt wordt door Joël Prat samen met een team van trainers. Alle trainers voetballen zelf op (zeer) hoog niveau of hebben dit in het verleden gedaan. Er zijn regelmatig spelers uit het 1e elftal van v.v. E.F.C. als gasttrainer aanwezig tijdens de trainingen. Het doel van Voetbalschool Eersel is gericht op het aanleren van technische en tactische vaardigheden aan de deelnemers en zodoende de controle over de bal in allerlei situaties en het spelinzicht te verhogen. Hierdoor wordt het plezier in het spelletje én het zelfvertrouwen van de deelnemers vergroot. PLEZIER gekoppeld aan progressie boeken staat ten allen tijde centraal in onze voetbalbeleving. Daarnaast zijn wij van mening dat een extra training, in een andere setting dan binnen het eigen team, bijdraagt aan een positieve ontwikkeling op voetbaltechnisch gebied en deelnemers op weg kan helpen naar een hoger niveau. Naast bovengenoemde vaardigheden staan ook sportiviteit en sociale competenties op en rond het voetbalveld hoog in het vaandel bij Voetbalschool Eersel en worden meegenomen binnen de trainingen.
Klik hier  voor een kort filmpje.

 

KEEPERSMODULE

Bij voldoende aanmeldingen, ook een aparte keepersmodule. Deze keeperstraining vindt op dezelfde datums en tijden plaats als de voetbalschool. Onder leiding van ervaren keeperstrainers wordt speciaal getraind op alle gebieden van het keepersvak. Bij programma-onderdelen die zowel voor voetballers als keepers van belang zijn, kunnen de deelnemers worden samengevoegd.  Enkele weken voorafgaand aan de start van de Voetbalschool zal definitief aangeven worden of de keepersmodule al dan niet doorgaat. Mocht deze niet doorgaan dan kunnen de kinderen die zich hiervoor hebben aangemeld de keuze maken wel of niet deel te nemen aan de voetballersmodule.


Voor meer informatie: www.voetbalschooleersel.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!