Aanvraag trainingspak kaderleden - EFC

Aanvraag trainingspak kaderleden


Het trainingspak wordt door de vereniging beschikbaar gesteld aan trainers welke door het hoofdbestuur of de jeugdcommissie zijn aangezocht om senioren- en jeugdteams te begeleiden tijdens de wedstrijden en trainingen.


Jaarlijks reserveert vv EFC een bedrag voor vervanging / aanschaf van de trainingspakken. De uiteindelijke beslissing voor het beschikbaar stellen van het trainingspak is hiervan afhankelijk.Gebruik.

Het trainingspak wordt gedragen tijdens activiteiten voor of namens vv EFC. Van de gebruiker van het trainingspak wordt verwacht dat hij/zij deze in goede staat houdt en tijdig wast volgens de voorschriften zoals in het etiket zijn aangegeven.

Reparaties.

Voor eventueel kleine reparaties aan kleding (b.v. kapotte rits) dient u zelf zorg te dragen.

Aanschaf.

De aanschafkosten van het trainingspak inclusief bedrukking bedragen € 65,00.  Deze worden volledig betaald door vv EFC. 

U ontvangt bericht zodra het trainingspak klaar is. Deze kan worden afgehaald bij Sport 51, Hof 51 in Bergeijk.  Twijfel je over de maat? Rij dan eerst even langs Sport 51 om te passen of om de exacte maat te bespreken .


Aanvraag trainingspak

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!