Desk VR1 - EFC VR1
Kaatsheuvel
12:00
EFC begon met een redelijk aantal debutanten en dat was vooraf duidelijk dat we niet echt voor het resultaat zouden gaan maar voor de fun en om te kijken en te voelen war we ongeveer staan.
We begonnen de wedstrijd met redelijk verdedigd concept en enkel experimenten op de posities en dat pakte allemaal behoorlijk goed uit.
Desk was een beter ingespeeld team maar EFc verdedigde goed en gaven niet heel veel kansen weg.
Enkele dotten van kansen kwamen er ook nog maar die werden door goed keepen van beiden doelvrouwen gekeerd of misten simpel weg het doel.
Net voor het rustsignaal kwam er echter toch een tegen doelpunt net toen EFc eigenlijk sterker was dan Desk .
Tijdens de rust weer enkele aanpassingen en experimenten EFC zag echt kansen om ook nog te winnen want we speelden meer dan goed , wel onverwacht maar des te fijner .
Binnen een minuut misten we voor open doel maar slechts paar minuten later viel de verdiende gelijkmaker ,mooie steekbal en Eline gooide er maar eens een ouderwetse sprint uit en knalde met haar linker bij de eerste paal meteen binnen 1-1 .
Daarna werd ze uit voorzorg gewisseld door pijn aan de enkel , Anne lichte blessure aan de knie werd ook naar de kant gehaald.
Na een corner schoten we tot overmaat van ramp de bal zelf binnen en de corner erna werd niet voldoende weggewerkt en via een carambole vloog die ook onhoudbaar binnen .
3-1 eindstand , al met al een prima partij met vele aanknopingspunten voor de komende wedstrijden , er is nog werk aan de winkel maar dat maakt het voor elke trainer ook weer leuk .👍